HITMAN AGENCY
Aveti mai jos o lista cu cele mai frecvente locuri LS-LV unde intalniti situatii de rezolvare a contractelor.
Sunt diferite pozitii in zone utile care va pot fi de folos. Mai grele sau mai usoare in functie de abilitatile fiecaruia.
Puteti folosi cu incredere aceste exemple pentru a realiza contracte silent.
Putem spune ca toate distantele sunt de 199m+, recomand agentilor noi care vor intra in factiune si celor curenti sa foloseasca aceste pozitii in rezolvarea contractelor.
Mai jos sunt cateva intrebari puse frecvent de noii veniti.
Q.: Daca este afk, il pot ucide cu cutitul ?
A.: Da, îl poţi ucide cu cuţitul cu condiţia ca victima să fie afk într-o casa/ într-un hq, niciodata intr-un business.
Q.: S-a urcat X la mine in maşină/ elicopter şi sunt /undercover, ce fac ?
A.: Îi poţi da /eject, nu ţi se va vedea numele.
Q.: Dacă am tras şi am efectuat contractul şi sistemul Anti-DM mi-a luat arma din mana (sniper-ul), ce fac?
A.: Nu este panică, poţi deschide înapoi luneta în locul unde ai ucis victima şi apoi faci poza.
Q.: Dacă face farmer, cum efectuez contractul ?
A.: Îl poţi efectua de pe pod de la farmer, dar nu recomand acest lucru, pot fi mulţi martori oculari în zona, îl poţi aştepta la burger, pe o clădire.
Q.: Ce este acela martor ocular ?
A.: Termenul de martor ocular semnifică prezenţa în chat a mesajului unui player, mesajul vă poate apărea involuntar sau player-ul vă striga intenţionat.
Q.: Ce este acea o victimă colaterală ?
A.: Termenul de victima colaterală semnifică uciderea unui player pe care tu nu ai avut contract in speranta de a ucide victima pe care ai contract, iar acesta a dat /call 112.
Q.: Am intrat luni ? Duminică la şedinţă iau rank-up ?
A.: Nu, nu vei lua rank-up, ai nevoie de minim 7 zile la data şedinţei. Trebuie sa faci raportul, 30 de contracte.
Q.: Am intrat joi, fac raport ?
A.: Nu, nu eşti nevoit să faci raport, ai nevoie de minim 5 zile pentru a posta un raport de activitate (Ex.: X intră miercuri, duminică are 5 zile deci este nevoit să posteze raport. Y intră joi, duminică va avea 4 zile deci nu este nevoie să posteze raport)
Q.: Sunt /ad-uri în raport ?
A.: Nu, acestea au fost scoase.
Q.: Pot folosi maşina facţiunii în scopuri personale ? Pot da rob cu ea ?
A.: Da, puteţi folosi maşinile factiunii în scopuri personale.
Q.: Am voie să fac contracte cu un elicopter free / personal ?
A.: Da, ai voie să faci contracte cu elicopterul personal sau unul free.
Q.: Pot tuna masina facţiunii ?
A.: Nu, nu poti tuna masina factiunii.
Q.: Pot avea doar [/turn off calls], nu [/turn off] de tot?
A.: Nu, la indeplinirea contractului regulamentul spune ca telefonul trebuie sa fie [/turn off] de tot, indiferent ca e iPhone sau Cellphone.
Q.: Când se ţine şedinţa ?
A.: Şedinţa se ţine duminică, la ora 19:00.
Q.: Daca nu ajung la sedinta, ce patesc?
A.: Vei fi sanctionat cu faction warn, indiferert de rank. Exceptie facand co-liderii.